Catàleg d'activitats Menu UPV

Activitat en Universitat NET-FOOT

L'ETSEAMN participa en el projecte NET-FOOT "Network for transdisciplinary and transregional approaches on food technologies" (2021-1-FR01-KA220-HED-30011). En aquest projecte participen a més altres tres universitats europees: Universite de Caen Normandie (França), Universita Degli Studi di Modena e Reggio Emília (Itàlia) i
Ceská zemedelská univerzita v Praze (República Txeca). Dins de les activitats del projecte, possiblement al juny, s'organitzarà una escola d'estiu de manera simultània en cadascuna de les universitats participants. A mes a mes els estudiants de la ETSIAMN que participen a l'escola d'estiu poden col·laborar durant períodes de temps curts en activitats que es desenvolupen en les entitats participants. Per això aquesta activitat es divideix en dues fases: fase 1 (participació a l'escola d'estiu, reconeixement de 4.5 crèdits) i fase 2 (col·laboració en activitats, reconeixement 1.5 crèdits).
Curs acadèmic: 2025
Hores: 180,00
Crèdits: 6,00
Aquesta activitat està englobada dins de l'activitat marc JORNADES, SEMINARIS I CONFERÈNCIES EAMN organitzada en Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Responsables:
  • Clemente Polo, Gabriela
Entitats:
  • ETSIAMN-Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Agronòmica i del Medi Natural
Tipus: Específica
Activitat marc relacionada: JORNADES, SEMINARIS I CONFERÈNCIES EAMN
Àmbits:
  • Cultural
Sistema de seguiment: Supervisió, seguiment i valoració per part de la persona responsable.
Observacions: Tal y como se indica en la descripción de la tarea, la profesora responsable de esta actividad realizará una supervisión personalizada del estudiantado de la ETSIAMN que participe en la misma para garantizar que consigue los objetivos propuestos.
Forma d'acreditació: Certificat d'assistència/aprofitament de cadascuna de les activitats que conformen aquesta activitat marc dutes a terme per l'estudiant, expedit per l'òrgan responsable de l'activitat
Tasques
CURS D¿ESTIU
La tasca consisteix en la realització i aprofitament del curs en una de les universitats participants. A més, la professora responsable d'aquesta activitat farà un seguiment personalitzat de cada participant per a garantir l'aprofitament d¿aquesta. La duració d'aquesta tasca s'estima en 135 hores (4.5 ECTs)
Objectius:
Los objetivos de la escuela de verano están alineados con los objetivos del proyecto NET-FOOT. A través de ella se pretende que estudiantes del área de tecnología de alimentos, que en un futuro cercano serán los profesionales del sector, sean capaces de:
- Plantear innovaciones hacia una alimentación más segura, saludable y sostenible.
- Promover el uso de los conocimientos tradicionales sobre la producción de los alimentos y bebidas y adaptarlos a las nuevas necesidades de la sociedad.
- Hacer frente a
COLABORACIÓ NET-FOOT
La tasca consisteix en la col·laboració en activitats relacionades amb el grau del sol·licitant en una de les universitats participants en el projecte NET-FOOT. La professora responsable d'aquesta activitat farà un seguiment personalitzat de cada participant per a garantir l'aprofitament d'aquesta. La duració d'aquesta tasca s'estima en 45 hores (1.5 ECTs)
Objectius:
Los objetivos de esta actividad están alineados con los objetivos del proyecto NET-FOOT. A través de ella se pretende que estudiantes del área de tecnología de alimentos, que en un futuro cercano serán los profesionales del sector, sean capaces de:
- Plantear innovaciones hacia una alimentación más segura, saludable y sostenible.
- Promover el uso de los conocimientos tradicionales sobre la producción de los alimentos y bebidas y adaptarlos a las nuevas necesidades de la sociedad.
- Hacer frente a la di
EMAS upv