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WORKSHOPS, SEMINARS and TALKS SERIES EAMN

This activity aims for students to enter into a learning dynamic where they obtain complementary knowledge through researchers, professionals from the sector, and specialists from outside the School.
The speakers will preferably come from institutions and entities with which the School has previously worked or maintained a close relationship.
The content of the sessions will be highly variable, covering topics such as
- Food engineering.
- Economy and rural development.
- Plant and animal production.
- Food and nutrition.
- Biotechnology and genetic improvement.
- Landscaping and gardening.
Curso académico: 2025
Horas: 60,00
Créditos: 2,00
Responsables:
  • Fenollosa Ribera, María Loreto
Entidades:
  • ETSIAMN-School of Agricultural Engineering and Environment
Ámbitos:
  • Cultural
Sistema de seguimiento: Asistencia y participación de forma mixta: presencial y on-line
Observaciones: Se evaluará con la asistencia al 80% de las actividades. Se valorará también la participación en las sesiones programadas.
Forma de acreditación: Certificado de asistencia/aprovechamiento de cada una de las actividades que conforman esta actividad marco llevadas a cabo por el estudiante, expedido por el órgano responsable de la actividad
Observaciones: Se evaluará con la asistencia al 80% de las actividades. Se valorará también la participación en las sesiones programadas. Para obtener el reconocimiento de 0,33 ECTS será necesario asistir a un mínimo de jornadas y/o seminarios correspondiente a 10 horas.
Tareas
1. Delivery summary of each task
- Attendance at cycles of conferences, seminars and workshops held at the School.
- Preparation of a summary/comment regarding the workshops and seminars held.
Objetivos:
Capacidad de resumir y comentar cada actividad realizada.
EMAS upv